Zowat één derde van de aantredende combinaties van deze rubriek konden een dubbel foutloze ronde afleggen. Onder hen was ook Kenis. In het zadel van Ohaj de Regor (v. Kannan) sprong de Belg een snelle tweede fase maar had uiteindelijk toch 2 honderdsten te kort om de top drie te behalen. Het duo besloot met een knappe vierde plaats. 

In de lijst van geplaatste combinaties kon Ann Carton-Grootjans nog de negende plaats pakken op Judine van de Kapel (v. Cigaret Jvh Z). Ze werd gevolgd door Pieter Devos met Irona van de Viking Z (v. Iron Man van de Padenborre) en Jules van Hoydonck met Minte vd Bisschop (v. Plot Blue). 

De Nederlander Ruben Romp was de snelste en zette de klok stil op 30,69 met zijn Hanouk V (v. Canabis Z). De Nederlander deelde het podium met twee Zweedse combinaties. Douglas Lindelöw zat hem het dichtst op de hielen en kwam in het zadel van Charlie's Way (v. Chacco-Blue) in 31,31 over de eindmeet. Landgenote Angelica Augustsson Zanotelli moest het met de derde plaats doen nadat ze de finish overkwam op 31,53 met Fire Loops 2 M (v. Florencio 2). 

Volledige uitslag