Erika Lickhammer-Van Helmond volgde op de tweede plaats. Zij rekende op I Comme Tessa VHL om in 37,01 seconden een foutloze ronde te springen; Wout-Jan Van der Schans mocht op de derde podiumtrede plaatsnemen. Hij kreeg met Haretto (v. Diamant de Semilly) weliswaar een erg snelle tijd achter zijn naam maar een springfout resulteerde in de derde plek. 

Pieter Jan Anthonissen (Zerlin M) en Leopold van Asten (VDL Groep Miss Untouchable) vervolledigden de top vijf. Nico van der Plaetsen (My Secret of Usie T) sprong ook in de top tien. 


CSI2* 1m40

In het 1m40 was Julien Epaillard heer en meester. Hij nam niet enkel de eerste (Cheyenne d'Auge) maar ook de tweede (Usual Suspect d'Auge) mee naar huis. Jeroen De Winter en Iron Lady van't Meulenhof (v. Quidam de Revel) zorgden voor de beste Belgische prestatie. Het duo nam de derde plaats voor hun rekening na een foutloze ronde in 26,92 seconden. 

Kevin Jochems (Balou Z) en Leopold van Asten (VDL Groep Halloween) vervolledigden de top vijf. 

Andere Belgische klasseringen kwamen van Gilles Thomas (Miu Miu van Overis), Gilles Dunon (Donna Casalla de Poteau) en Thibeau Spits (Ibestra VB).

7-jarigen

Bij de 7-jarigen verzekerde Odile Gierech een nieuwe Belgische overwinning. Ze reed Ibiza van de Zuuthoeve (v. Cassini I) foutloos rond in 38,00 seconden. Andrea Herck volgde met Epsilon de Roulard (v. Upsilon) op de tweede plaats. Zij slaagden er eveneens in om alle balken in de lepels te laten en klokten af in 39,50 seconden. Denis Lynch maakte de top drie compleet. Hij reed Dark Chocolate 48 (v. Casall) foutloos rond in 39,96 seconden. 

Gilles Thomas (Ermitage Kalone) en Emily Ward (Billy Bakewell) volgden op plaatsen vier en vijf. 

Guy Janssens (Joey) en Dominique Joassin (Bingo Z) zorgden voor andere Belgische top tien klasseringen.

Klik hier voor alle resultaten