De Belgische springruiter, Pieter Devos en landgenoot Niels Bruynseels wisten de leiding te behouden en bezorgden de Prague Lions de GCL winst van Cannes. Niels Bruynseels zette een foutloze omloop met zijn Olympische paard, Delux van T&L (Toulon). Pieter Devos kwam ditmaal niet met  Nascar Van 't Siamshof, maar met Claire Z  (Clearway) aan de start. Ondanks de springfout won het team deze manche voor de Shanghai Swans en Eric en Maikel van der Vleuten's Madrid in Motion.

Individuele GP kwalificatie

Individueel sprong Fernando Martinez Sommer met de 12-jarige Charlie Harper naar de winst. De Mexicaan bleef met zijn zoon van Comme Il Faut ruim twee seconden voor op Henrik von Eckermann met de 12-jarige BWP'er, King Edward (Edward 28). De Grand Prix winnaar van vorige week in Hamburg, Christian Ahlmann vervolledigde het podium in het zadel van de 11-jarige Solid Gold Z (Stakkato Gold).

Net buiten het podium verzekerde Nicola Philippaerts het beste individuele resultaat voor België. Philippaerts sprong met Moya v Bisschop (Darco) foutloos naar de elfde plek.

team ranking

Individuele ranking