De CSI2* 1.40 MT Final kwalificatie reed Alexander Housen met Grafitti P (v. Boegegaardens Grafs Stakkato) naar de derde plaats in 58,50 seconden. Winst was er voor Alexa Stais en Lucato mad JO (v. Ludwig AS) die in 57,15 seconden over de finish reden. Tim Hoster en Carisma Can Fly (v. Calido's Chalet) namen genoegen met een tweede plaats. Ze noteerden een tijd van 57,21 seconden. 

Leonie Peeters (Quaresmas de Marchesana) haalde net geen podiumplaats en klasseerde zich als vierde. Alexa Stais (Taina M&M) was ook op de vijfde plaats terug te vinden. 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Geoffrey Cobbaut (Lambada D) en Catherine van Roosbroeck (Miles). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI1* 1.30m GP kwalificatie was de winst voor Cedric Wolf en zijn ruin Le Quin (v. Light ON). Het duo reed een bliksemsnelle omloop van 53,61 seconden. Dit was bijna drie seconden sneller dan Pieter de Brabandere. Hij kon rekenen op Mien Vd Bisschop (v. President) om de tweede beste tijd van 56,09 seconden neer te zetten. Lars Kersten vervolledigde het podium met Kanjer Van 'T Heike (v. Gold Fever Van 'T Heike) Het duo reed over de finish in 58,67 seconden. 

Niels Kersten (Diamond Blue Rbf Z) scoorde een vierde plaats. Yuval Tivon (I.Johnnie Blue) nam genoegen met een vijfde plaats. 

Alexander Kumps (Zorba TT) klasseerde zich als zevende. Thibault Vermeulen (Heart Of Nabab)  zorgde ook voor nog een Belgische klassering. 

Klik hier voor de resultaten. 

Alexander Housen zette de tweede beste tijd neer van 67,75 seconden in de rubriek voor vijf- en zesjarige paarden. Over de hoogte van 1.20m/ 1.30m reed Housen met Fides du Mas Garnier (v. Con Air) een foutloze omloop. Birgit Gärtner-Döller en Dharkane Z (v. Dominator 2000 Z) werden derde in 68,89 seconden. Italiaanse ruiter Edoardo Alain Dubois nam de overwinning met Kiara (v. Kannan). Ze tikten de klok af op 67,45 seconden.  

Plaats vier en vijf gingen naar Stephanie Böhe (Stitches) en Mario Stevens (Cornet de Semilly). 

Alexander Housen wist zich ook met Kaspar R (v. Eldorado van de Zeshoek) te klasseren in deze rubriek. 

Klik hier voor de resultaten. 

In het 1.10m kleurde het podium ook tweemaal Belgisch. Marie van Cauwenberghe en F.D. 104 A Ter Linden (v. Forever d'Arco Ter Linden) namen de overwinning mee naar huis in 56,68 seconden. Nina Wittorski en Sauterelle du Pech (v. Hangar PL) reden de tweede beste tijd van 60,03 seconden. Julia Muth en El Bandiata B (v. El Bundy) vervolledigden het podium in 62,61 seconden. 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Sam Maelfait (Urkannia de Bray & Neptune Z) en Franck Vandereyken (Da Vita de Septon). 

Klik hier voor de resultaten.