Skip to content

Copyright

Pieter Clemens op het podium in CSI3* Grand Prix Oudsbergen

In Sentower Park werd omwille van de voorspelde hitte vandaag alvast de CSI3* Grand Prix verreden. Slechts acht combinaties slaagden erin om de nul te behouden in het basisparcours en kwamen terug voor de allesbeslissende barrage.

In die barrage was het uiteindelijk Marc Dilasser die naar de overwinning sprong. Hij reed Arioto du Gevres (v. Diamant de Semilly) foutloos naar de finish in 37,08 seconden. Edward Levy was de tweede Franse ruiter in de top drie. Hij reed Uno de Cerisy (v. Open Up Semilly) foutloos rond in 37,86 seconden en dat leverde hem de tweede plaats op. Pieter Clemens was de beste Belg op de derde plaats. Hij kon met Quintini (v. Quintender 2) de nul behouden en finishte in 37,95 seconden.

Enkel de top drie kon de nul behouden. Christian Ahlmann (Solid Gold Z) reed de snelste tijd maar een springfout verwees hem naar de vierde plek. Francois Mathy Jr en Uno de La Roque (v. Numero Uno) eindigden op de vijfde plaats.

Jérome Guery en Quel Homme de Hus (v. Quidam de Revel) eindigden op de zevende plaats.

Klik hier voor de resultaten

Vorige Comme Il Faut-zoon veilingtopper Flanders Foal Auction Volgende CSI Oudsbergen: Ann Carton-Grootjans net buiten top vijf in Youngster Finale