Het was net niet voor Boelens en de vijfjarige Sandor van 't Hellewater (v. Stakkato). Met de ruin gefokt door Gert en Nancy De Maeyer - Roelants leidde Boelens tot kort voor het einde het klassement aan maar werd toch nog voorbijgestoken. Hun tijd van 65,29 seconden werd verbeterd naar 63,89 seconden door de Nederlandse Lucille Billet op de zesjarige Habibi BS (v. Ibrahim BS). Een tweede overwinning op rij voor de Nederlandse die gisteren ook al deze reeks won. Sandor van 't Hellewater was de beste vijfjarige in het klassement. 

Rania Dindane vond net als gisteren het podium en werd derde op Le Line Z (v. Luigi d'Eclipse). Boelens volgde ook nog eens op plaats vier met de zesjarige Ronja van 't Hellewater (v. Emerald van 't Ruytershof) van dezelfde fokkers. Dindane en Boelens hadden een onderonsje in de top vijf want ook Dindane volgde kort haarzelf op en nam met Pomerol van de Eekhoek (v. Pablo) de vijfde plaats voor haar rekening.

Bij de achtjarige paarden was het Guy Janssens die voor de Belgische driekleur op het podium zorgde. In het zadel van Klaas B (v. Eldorado van de Zeshoek) was hij goed voor het zilver. Andres Vereecke besloot op zijn beurt de top vijf met Jakarta van het Gravenhof (v. Toulon). 

Elisa Strubbe vormde met Kalliope (v. Emerald van 't Ruytershof) de beste combinatie bij de zevenjarige paarden en werd vijfde. 


Bekijk de volledige uitslag hier