Voornamelijk veel Belgen onder de geplaatste ruiters bij de vijfjarigen met onder andere een tweede plaats voor Bieke Cornette en Hawai de l'Abbaye (v. Adzarro de l'Abbaye). Deze combinatie kon gisteren nog de winst mee naar huis nemen. Catherine Gustin volgde op drie met Nuance de La Limite Z (v. No Comment de Septon). Gustin had nog een andere vijfjarige troef bij en behaalde nog een achtste plaats met Baby Girl Plein Vent Z (v. Balou du Rouet), waarmee ze gisteren een vierde plaats nam.

De plaats net buiten de top drie ging naar Melissa Laenen. In het zadel van Rio Van'T Goedleven (v. Emerald van't Ruytershof) sprong ze naar de vierde plaats. 

Bij de zesjarigen noteren we een tweede plaats voor Pascale Haep en Quesera de Muze (v. Fantomas de Muze). Plaats drie ging naar Groot-Brittanië met Taisie de Gruchy met Nps Java. Bart Bomere kon zich nog tussen de andere internationale uitslagen wringen en eiste een vierde plaats op in het zadel van Iwatch Van T'Ameldonk Z (v. I'm Special de Muze). 

Volledige uitslag
Volledige uitslag 6Y