Samen met zijn zevenjarige Luidam-merrie, Luicruz (mv. Puissance) sprong Robin Carey vandaag voor de tweede dag op rij naar de winst bij de zeven- en achtjarigen. Het duo bleef ditmaal ruim twee seconden voor op Arnaud Gaublomme met onder het zadel de achtjarige Kamille van de Lindenhove Z (Kannan). Guy Janssens vervolledigde de top drie met de KWPN-ruin, Joey (Caplan).

Het paar werd opgevolgd door Cis van Hoydonck die met Prieeltje van St Anneke (Apple Juice) voor bleef op Nicolas Pedersen en Tailormade Calimocho (Casallco).

Peter Boelens laat Belgisch volkslied klinken

Samen met de vijfjarige Emerald-merrie, Ronja van 't Hellewater spurtte Peter Boelens in de proef voor vijf-en zesjarigen naar de eindzege. Op net geen twee seconden verschil bleef de Oost-Vlaming, Wim Vinckx met Kaprice voor. Guy Janssens zette zijn sterke vorm verder. Samen met de zesjarige Energy Van 't Breezerhof Z (Emerald) reed Janssens foutloos naar de derde plaats.

Het paar werd opgevolgd door Anna Duff die met Bec Red Arrow (Cinsey) de Krismar Stables-ruiter, Mathieu Bourdead'hui en Levall (For Pleasure) naar de vijfde plaats verwees.

Volledige uitslag