Bij de zesjarigen moest Nikolas Matthijs met zijn Elvis Ter Putte-merrie één combinatie voor zich dulden. Met net geen vier seconden voorsprong kwam de winst op naam van Francisco José Mesquita Musa met de Zangersheide-merrie, Miss Blue Z (Mr. Blue). Yasmine Vinck werkte het podium af met de zoon van Dominator, D'Artagnan TS Z.

Het paar werd opgevolgd door Koen Vereecke die met Quickly v/d Kruishoeve (Moito van het Hellehof) voor bleef op Dries Van der Linden en Honey Pearl (Emerald).

Peter Boelens zet zegereeks verder

Eerste winnaar van de dag werd Peter Boelens. Samen met de dochter van Emerald, Ronja van 't Hellewater sprong Boelens met net geen vier seconden voorsprong naar de winst. Liesje Vanderwegen volgde met Emerlino vh Schaarbroek Z (Emerald) op de tweede plaats. Alberto Jaime Harari Cassab en Six Gold vervolledigden het podium.

Op de vierde plaats volgde Patrik Spits in het zadel van zijn eigen gefokte, Rozelien Dwerse Hagen (Nixon van 't Meulenhof). Julie Pascale Ruant werkte de top vijf af op de rug van Comedian Picobello Z (Cardento).

Alle uitslagen