Boelens mocht de spits afbijten van het jumpingweekend in Zandhoven en nam er de overwinning mee naar huis. De Duitse Valeria Linhop voorkwam een volledig Belgisch podium en werd op de rug van Fordello (v. For Pleasure) tweede. De derde plaats was weggelegd voor Julie Pascale Ruant, zij reed met Comedian Picobello Z (v. Cardento) naar de derde plaats. 

Patrik Spits werd vierde met Rozelien Dwerse Hagen (v. Nixon van 't Meulenhof) voor Dries van der Linden en Castello Z (v. Cornado II). 

Bart Clarys zorgde voor de tweede Belgische overwinning van de dag in de rubriek voor zeven en achtjarige jonge paarden. Koen Vereecke legde hem het vuur aan de schenen in het zadel van Pia van de Nieuwburghoeve (v. Vigo d'Arsouilles) en nam de tweede plaats. Ann Carton-Grootjans besloot er het podium met Kayenne Z (v. Kannan). 

De vierde en vijfde plaats waren voor Andres Vereecke met Jakarta van het Gravenhof (v. Toulon) en Gilles Thomas met Pfaff de Kalvarie (v. Sea Coast Don't Touch Tiji HE). 

Geen Belgische winst in de zesjarige paarden met de Braziliaanse Francisco J. Mesquita Musa en Miss Blue Z (v. Couperus) op één. Dan wel weer Belgen verder op het podium met een tweede plek voor Yasmine Vinck met D'Artagnan TS Z (v. Dominator 2000 Z). Nikola Matthijs sprong met Quelle Dame van de Voorde (v. Elvis ter Putte) naar de laatste trede. 

Alle resultaten vind je hier