De CSIO Children Big Tour werd verreden over een hoogte van 1.25m. In deze proef was het Fabio Thielen die met Castor BS (Caretino 2) aan het langste eind trok. Zij wonnen met een tijd van 27,25 seconden. Naomi Himmelreich en Chiara 366 (Canstakko) namen met 27,53 seconden het zilver mee naar huis. Seppe Wouters kon voor de derde plaats rekenen op Elvira (Toulon) die foutloos sprong in 28,10 seconden.

Celia Cobo Teran en Chantre (Kannan) vervolledigen samen met Fabio Thielen en Dede V (Tlaloc M) de top vijf. 

Seppe Wouters kon zich nog een klasseren. Met Elon Van Beek Z (El Salvador) was hij goed voor een zesde plaats. 

Daarnaast schreef Louise Ameeuw met Bamako M'Aurea (Kannan) de 1.30m CSIYJ-A Small Tour op haar naam. De combinatie had hiervoor slechts 37,51 seconden nodig. Lou Puch uit Zwitserland werd tweede met Cornet 39 (Cornet Obolensky) en 38,07 seconden. Helena Beyers nam met Karrabas Vd Mishagen (Erco Van'T Roosakker) het brons mee naar huis. Zij klokten af op 38,51 seconden. 

Tenslotte wist Brent de Schrijver het zilver mee naar huis te nemen in de 1.20m CSIP-A rubriek. Hiervoor kon hij rekenen op Konquistqdor Van Orchid's (Kanshebber), die een foutloze barrage sprong in 35,77 seconden. De Zweedse Linn Arvidsson was met Oldrock Megan (Glenayre Silver Fox) net een halve seconde sneller en kon zo winnen. Olivia Banks en Zeppe van de Ijsseldijk (Zodiak) eindigden met 37,49 seconden derde. 

Klik hier voor de resultaten.