Hiermee was ze sneller dan Lisa Bongers die op haar beurt Donbalian (v. Carthino Z) naar de tweede plaats reed. Deze Nederlandse combinatie liet alle balken in de lepels en klokte af in 37,35 seconden. Nick Vrins maakte het podium compleet. Hij reed No Fathers Girl (v. Verde Gaio) foutloos rond in 38,45 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Jerome Hennau (Manhattan Quality) en Ann-Elisa Schäfer (Fly Away Z). Catherine van Roosbroeck eindigde net buiten de top vijf op de zesde plaats. Zij rekende hiervoor op Miles (v. Emerald).

In het 1m35 deed Katja Haep haar overwinning graag nog eens over. Dit keer rekende ze op Chanita (v. Caretino) om in 34,73 seconden alle concurrentie naar huis te rijden. Christof Deraedt nam de tweede plaats mee naar huis. Zijn 9-jarife Deny van Jockhoeve kwam niet in de buurt van het hout en stopte de chrono na 36,22 seconden. Boy Peels mocht op zijn buurt op de derde podiumtrede plaatsnemen. In het zadel van Victory van de Broekkant Z (v. Vigo d'Arsouilles) legde hij een foutloze ronde af in 36,64 seconden. 

Andere Belgische klasseringen kwamen in deze rubriek van Christof Deraedt (Quinoa de la Liniere), Louke Baeten (Pegina vd Bisschop) en Yenthe Schrijvers (Oceane).

In het 1m15 verzekerde Shirley Maes opnieuw een Belgische overwinning. Haar Guantanamo van't Steenbeek (v. Flamenco de Semilly) liet alle balken in de lepels en finishte in 32,95 seconden. Gabriel Coumans reed Mirage VLS (v. Apple Juice) naar de tweede plaats. Zij noteerden eveneens een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 34,49 seconden. Steve Auwers maakte het podium compleet. Chalara (v. Chaloubet) sprong onder zijn zadel foutloos rond in 35,64 seconden. 

Noémie Becker (Lally Blue Gp du Bois Madame) en Dorien Stevens (Quickly D vh IJzerenlindehof) volgden op plaatsen vier en vijf.Gilles Reyns (Luna van't Ameldonk Z) en Christof Deraedt (Penelope van Jonckhoeve) eindigden net buiten de top vijf op plaatsen zes en zeven.

In het 1m25 bleef Davy Gielis een peloton Belgen voor. Hij reed naar de overwinning in een tijd van 31,40 seconden. Hij rekende hiervoor op Quickly de Casall 1919 Z (v. Quickly de Kreisker). Robin van Thillo en Jewels Promise namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij noteerden een nulronde in 32,30 seconden achter hun naam. Dries Van der Linden en Honey Pearl (v. Emerald) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 32,45 seconden.

Hanne Mertens (Mojito van den Haagakkers) en Robin van Thillo (Jewels Ferdinand) verzekerden zich van de vierde en de vijfde plaats.

IN het 1m40 tot slot was Steve Auwers de beste. Hij zadelde Extreme M (v. Vailliant) om in 59,61 seconden op snelheid naar de overwinning te rijden. Hij liet zijn eerste achtervolgster, Noémie Becker, ruim achter zich. Becker rekende op Prestige Bois Madamme Z (v. Peppermill) om in 62,13 seconden naar de finish te rijden. 

Klik hier voor alle resultaten