Zilver ging naar de UK. Daar kon Claudia Moore en Hardesther (v. Kannan) in 69,42 seconden een foutloze ronde noteren. Crista Lockhead Anderson hield met Ricky Ricardo (v. Ricardo Z) de Britse eer hoog en reed in 70,94 seconden naar de laatste podiumplaats. 

Plaats vier en vijf werden gedomineerd door de Ieren. Tom Jolly (Churchtown Quality Breeze) reed naar een vierde plaats en tot slot wist Bridin Doyle (Boleybawn Rigaletto) wist Ierland van een vijfde plaats te verzekeren. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de 1.15m rubriek voor Children kon België wederom op Estee Bomere rekenen. Zij wist Helios Van 'T Hemelszoet (v. Catwalk van de Helle) naar een tweede plaats te rijden. In deze Twee Fazen Special proef reed ze in een tijd van 24,75 seconden over de finish. Winst was er voor Jone Illi en Dolanda (v. Canturano) die een tijd van 23,40 seconden noteerden. Loviza Ardenmark en Naomi Van Dorperheide (v. Cayenne van de Heffinck) wisten in 25,24 seconden het podium te vervolledigen. 

Plaats vier en vijf werden beiden bezet door Nederland. Bethany Vos (Dilithyia Vls) en Ava Eden van Grunsven (Godfather) reden naar hun top vijf plaatsen. 

Klik hier voor de resultaten.