Pascale Haep kon rekenen op Iashin Sitte (v. Bamako de Muze) om de winnende tijd van 67,87 seconden neer te zetten. Kirsten Rombouts en Apollo Z (v. Aktion Pur Z) volgden met een tijd van 69,68 seconden op twee. De top drie werd aangevuld door de Amerikaanse Lillie Keenan met haar nieuwe troef Opium Jw van de Moerhoeve TN (v. Kannan) met een tijd van 71,23 seconden. 

Andres Vereecke en Coconut Van Paemel Z (v. Cicero Z) werden vierde en verwezen hiermee Louke Baeten en Pegina vd Bisschop (v. Comme IL Faut) naar de vijfde plek. 

Tot slot waren er nog andere Belgische klasseringen voor Thierry Goffinet en Iron Lady Hb Z (v. Iron Man van de Padenborre), Morine Donnay en Fitzroy (v. l'Amour du Bois) en Leonie Peeters met Kameroen eb Z. 

Belgische klasseringen in de 3* 1.35m rubriek 

In de CSI3* 1.35m proef was de winst voor Billy Raymont met Cparino in een tijd van 66,55 seconden. Wout-Jan van der Schans hield er de Nederlandse eer hoog door met A.S. Eden (v. For Fashion) in 67,86 seconden naar het zilver te rijden. Lorenzo de Luca en Dirka de Blondel (v. Very Berlin de Castel) vervolledigden het podium in 68,67 seconden. 

Leonie Peeters hield er met La Lou (v. Sandro Boy) de Belgische eer hoog en eindigde vierde. Alexandra Crown en Dinamika (v. Diarado) werden vijfde. 

Klik hier voor de resultaten.