De overwinning in Bonheiden ging in de 1m10 voor de vijf-jarige paarden naar Charlotte Philippe met haar paard Qwerty (Floyd van Schore x Nonstop), de tweede plaats is ook weggelegd voor een Belg, Tom Sneppe en Camille van de Lentakker Z (Comme Il faut x Prince de Revel). Charlotte Philippe nam ook de derde plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 30,82 seconden. 

Sander Naber eindigde respectievelijk op plaatsen vier (Fortissimi van't Merelsnest Z) en vijfde (Knock Out van de Kalevallei) plaats.

Koen Vereecke (Quickly vd Kruishoeve), Virginie Thonon (Scalle du Piedroux Z) en Julie Weyts (Clemetine For Pleasure Z) eindigden ook in de top tien. 

De eerste plaats voor de zes-jarige paarden in 1m20 ging naar Bart Anthonissen met de ruin Pirocco Castanoo (Zirocco Blue VDL x Diamant de Semilly), de tweede plaats is voor de Fransman Guillaume Foutrier met de merrie Fruna De Kogis (Kannan x Papillon Rouge). Dayro Arroyave vervolledigde het podium in het zadel van Prevano DL (v. Thunder vd Zuuthoeve). 

Dieter Vemeiren (Panache vd Wateringhoeve) en Elisa Strubbe (Tibora vd Windeweg Z) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

De rest van de top tien kleurde quasi volledig Belgisch. Mike van Belle (Cobelenksy Z), Bjorn Vandenbossche (Pippa van't Heike), Melissa Laenen (Jax Lvp) en Ann Carton-Grootjans (Paradise Ter Leydonck) namen respectievelijk plaatsen zes tot en met negen mee naar huis. 

Klik hier voor alle resultaten