Steven Van Rossem en Orlando van Klapscheut (Marius Claudius) regeren de ranking bij de zesjarigen. Vorig jaar sprong het duo al in de prijzen op het BK vijfjarigen. Bertrand Genin mag zich met sBs'er, Ismene de la Saveniere (Coeur de Cachas) vice-kampioen noemen terwijl Bert Panneels met Ogina vd Bisschop (Vigo d'Arsouilles) de derde plaats inneemt. 

In de eindstand plaatst Nico Baert zich met Okaley van de Zavel (Thunder vd Zuuthoeve) op. de vierde plaats voor de kampioenen van vorig jaar, Geert van Rossem met Odina van Klapscheut (I Am Moerhoeve's Star).

Jan Van Dijck met Nadja A van de Nachtegaele bij de zevenjarigen

Bij de zevenjarigen wist Jan Van Dyck de eindzege op naam te schrijven met Nadja A van de Nachtegaele (Action Breaker). De BWP-merrie komt uit de fokkerij van Andy Jacobs. De top drie werd in dit klassement aangevuld door Nico Baerts met Casillias Z (Crowntano Z) en Annelore Roegiers met Nieske Balou ten Doorn (Bisquet Balou vd Mispelaere).

In de ranking plaatst Athony Delage zich op vier met Django Ste Hermelle (Uppercut Kervec) terwijl Christoph Verheyen de vijfde plaats inneemt met Indiana-K van't Kattenheye Z (Indoctro).


Eindstand 6yo

Eindstand 7yo