Mercenier begeleidde Diamentto Tophorse Z (v. Dominator 2000 Z) foutloos door de barrage en deed dat in 32,73. Patrick Hickey deed beter en finishte met Cornetty VH Scheefkasteel Z (v. Cornet Obolensky) bovenaan de rangschikking met hun tijd van 32,59. De top drie werd aangevuld door Frederic Bouvard die in het zadel van Heroce des Bargues (v. Connor) de eindmeet overstak in 33,08. 

Logan Leemans nam de vierde plaats voor zijn rekening met Apple Jack DB Z (v. Aganix du Seigneur). Op zes vinden we Arno Boon met Raython AB (v. Chaiton F Z) en aansluitend Ruben Van Dyck op zeven met K-Queen Of Diamonds VD Barthoeve (v. Chatman). 

Christof Deraedt veroverde nog net een top tien-notering en werd negende op de rug van Quinoa de La Liniere (v. Mosito van het Hellehof). 

Bekijk hier de volledige uitslag van de 5&6 YO

Anthonissen kon in het zadel van Pirocco Castanoo (v. Zirocco Blue VDL) niet tippen aan de tijd van Pius Schwizer. De Zwitser had de winst op zak na zijn ronde met Jardessa (v. Berlin). Ann Carton-Grootjans mocht mee vooraan plaats nemen en werd derde met Kayenne Z (v. Kannan). 

Voor Christophe Vanderhasselt was de vierde plaats weggelegd met Pimpernel Vitseroel (v. Numero Uno) voor Mathias Hazebroek op vijf met Cointreau VD Wouwerse Velden Z (v. Cupido vd Hoefslag Z). 

Bekijk hier de volledige uitslag van de 7&8 YO