Dit keer schrijf hij de rubriek voor 6-jarige paarden op zijn naam. Zijn Devino vd Weretherbach Z, waar hij gisteren nog derde mee eindigde, sprong in de tweede faze foutloos in de winnende tijd van 31,27 seconden. Kalvados Keros, die gisteren voor Wouters naar de overwinning sprong, was nu met een tijd van 32,00 seconden goed voor de tweede plaats. De Deen Peter Moos Tribler mocht dankzij Miss-App-M het podium vervolledigen. 

Seppe Wouters verzekerde ook nog een derde top vijf plaats. Met Achtung Asborne Z eindigde hij vijfde en moest daarbij Nicolas Delmotte voor zich dulden. De Fransman nam met Galiana des Dimes de vierde plaats voor zijn rekening. 

Daaraast eindigden Andres Vereecke en Que Pasa de Regor op de zesde plaats, Bertrand Genin en Dominantino Z op de achtste plaats en Andres Vereecke met Qadira de Regor op de negende plaats. 

Tenslotte sprongen Bart Clarys en Oxygene du Marais DD, Lieven Devos en Hannibal en Vincent Lambrecht en Elton des Luthiers naar een top vijf plaats in de Gold 1.30m rubriek. 

Klik hier voor alle resultaten.