Sofia Westborg reed haar Cara 199 (v. Chap II) over de finish in 28,09 seconden en won hiermee de proef. Odile Gierech en Tirelire T&L Z (v. Toulon) namen de tweede plaats voor hun rekening en noteerden een tijd van 28,29 seconden. Gilles Thomas was terug te vinden in de derde plaats. Met J. Comghorla Van Beek (v. Comme Il Faut) reed het duo over de finish in 28,42 seconden. 

Kelly Cornelis (Castella Di Luna) deelde haar vierde plaats met Tal Milstein (Magic Spirit). 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Andres Vereecke (Balouto Van Paemel Z), Thimo Stegen (Casibi Ems Z), Ann Carton-Grootjans (One Way Vd Molendreef)

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI2* 1.30m rubriek mocht Jules Denutte de ereronde leiden in deze proef rechtstreeks tegen de tijd. Met G Star du Cartier (v. Cartier van de Heffinck) reed hij de winnende tijd van 57,59 seconden. Nederlander Marwin van den Nieuwenhuijzen reed met Infinity (v. Eldorado Vd Zeshoek) naar de tweede plaats in 57,97 seconden. Zoe Kappelhoff zorgde voor girlpower op het podium en nam met Flick Flack 40 (v. Flanagan) de derde plaats voor haar rekening met een tijd van 59,00 seconden. 

Louis Lambrecht (Darjeeling de Pehou) werd vierde. De Ier Harry Allen (Jelvinia MB) volgde op de vijfde plaats. 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Karen Oris (Jagermeister), Evelyne Putters (Divinus de France) en Kelly Vandousselaere (Jumping Star SL). 

Klik hier voor de resultaten.