De proef werd op naam geschreven door Lennerd Jochems. Onze landgenoot liet met Noortje-S onder het zadel alle concurrentie achter zich. Alexis Goulet en Kleiner Clooney volgden met een tijd van 54,35 seconden op drie tienden van een seconde en eindigden daarmee op de tweede plaats. Het podium werd vervolledigd door Loewie Joppen met Candy Holiday. Zij noteerden een tijd van 54,76 seconden. 

Elke Appeltans en Falve eindigden vierde, Aurore Christen en Chipolini Vm Z vijfde. 

In het 1m35 werd een volledig Belgisch podium vermeden door de Franse Alexis Goulet, die met Cassie du Terral de klus klaarde in 52,03 seconden. Jens Vandenberk zette de beste Belgische prestatie neer. Met Cynthia Z onder het zadel eindigde hij tweede. Aurelia Guisson en Berlini From Second Life Z namen het brons mee naar huis. 

Daarnaast was er een vierde plaats voor Jules Denutte met Halinka en een vijfde plaats voor Sylvie Morrier met Jet Set du Beaumont

Tenslotte werd de proef voor 5- en 6-jarigen gewonnen door Melanie Gelin en Qatar B, die een volledig Belgisch podium aanvoerden. Gwen Haid en Keryl des Haies eindigden vierde en waren daarmee Mike van Olst en Kiss Dk Z ET voor. 

Plaatsen vier en vijf waren respectievelijk voor Jessica Geurts met Ferre du Cache Pot Z en Rolf-Göran Bengtsson met Courino

Klik hier voor alle resultaten.