Het paar klokte foutloos af in 72,53 seconden en verwees zo op ruim twee seconden verschil, Daniel Deusser naar de tweede plaats. Deusser volgde met Bingo Ste Hermelle (Number One d'Iso x Diamant de Semilly) voor België's, Olivier Philippaerts met Le Blue Diamond v't Ruytershof (Plot Blue x Diamant de Semilly).

Net buiten het podium volgde Johnny Pals in het zadel van de 13-jarige Charley (Calido I) voor Christian Kukuk met de BWP-hengst, Mumbai (Diamant de Semilly).

Eveneens in de top tien plaatste Gregory Wathelet zich in het zadel van de 11-jarige ruin, Picobello Full House ter Linden Z (Forever d'Arco ter Linden).

London Knights naar de winst.

De London Knights grijpen zo de eindzege in deze manche van de Longines Global Champions League. Voor het team van Olivier Philippaerts en Douglas Lindelöw bleef het totaal beperkt tot 4 punten en dat in 148,53. De Berlin Eagles, vertegenwoordigd door Philipp Weishaupt en Christian Kukuk volgden op de tweede plek met 4 punten in 149.08. De derde plaats is er voor Penelope Leprévost en Harrie Smolders.


uitslag
uitslag GCL