Acht combinaties wisten een dubbel foutloze omloop neer te zetten in deze Grote Prijs. Lazarus en de achtjarige zoon van Lector vd Bisschop bleven nipt voor op Olivier Philippaerts en Precious Dwerse Hagen (Cornet Obolensky, fokker: De Dwerse Hagen). Voor eigen publiek vervolledigde Tom Martens de top drie.

Martens en de zevenjarige Eowyn de Goedereede Z (Elvis ter Putte) verwezen, Laura Stotzem met Guitlermo (Tangelo vd Zuuthoeve) naar de vierde plaats. De top vijf van deze Grand Prix werd afgewerkt door Tristan Guisson en Karel Cox' Endossa.

Eerder hield Adir Dias De Abreu met Flash Back Chapelle (Vagabond de la Pomme), Jerome Schmidt met Quamar (Elvis ter Putte) van de winst. In de 1.35m volgde de BElg op de tweede plaats voor Martin Sterzenbach en Benetton. Lien Van Ende en Picolina VE (Okidoki Van 't Gelutt) plaatsten zich op de vierde plek.


WIN EEN GRATIS STARTPLAATS (inc. stal) voor EMMERS CUP Peelbergen

Op vrijdag was de hoofdwinst weggelegd voor Marcel Scherenberg en de negenjarige Zac S (Zinedine). Op ruim één seconde verschil volgde Johan Bergs met Luna Especiale (Cape Coral Z) in deze 1.40m rubriek. België's Jean-Baptiste de Brabandere (Air Jordan Z) vervolledigde de top drie.

Alle uitslagen