Riesenbeck International wint de Overall ranking! Paris Panthers volgt op de tweede plaats in de eindranking. "Nu is het tijd om een plan te maken voor Praag," vertelt Smolders na afloop. "We hebben ons best gedaan maar haalden het net niet. De paardenkracht is er zeker in ons team, dus het wordt spannend!" De derde plaats kwam op naam van Madrid in Motion.

Riesenbeck International wint laatste manche

Ludger Beerbaum zijn team, Riesenbeck International sprong in deze laatste Global Champions League naar de winst. Voor het team sprong Philipp Weishaupt met de negenjarige Zineday (Zinedine, fokker: Franz-Georg Ottmann) een dubbel foutloze omloop. Eoin McMahon en de 11-jarige merrie, Mila (Monte Bellini, fokker: Paul Schockemöhle).

Stockholm Hearts volgde op het podium. Voor het Zweedse team kwam Olivier Philippaerts in de eerste omloop foutloos aan de start. Philippaerts finishte foutloos met de 17-jarige H&M Legend of Love (Landzauber). Ook Malin Baryard-Johnsson en H&M Indiana (Kashmir van Schuttershof) noteerde een foutloze omloop. Peder Fredricson en zijn 17-jarige ruin, Catch Me Not S (Cardento) sprongen foutloos en éénmaal acht punten bijeen.

De top drie werd afgewerkt door Prague Lions. Voor het team kwamen oa. Pieter Devos met Mom's Toupie de la Roque (Kannan) en Niels Bruynseels met Delux van T&L (Toulon) en met Origi vd Vosberg (Echo van 't Spieveld). 

Abdel Saïd is Belgische sterkhouder in individueel klassement

Individueel scoorde Abdel Saïd in de tweede omloop het best. De Belg loodste zijn 10-jarige Bonne Amie (A Big Boy) foutloos naar de zevende plek. In deze Grand Prix-kwalificatie sprong Christian Kukuk met Checker 47 (Comme Il Faut) naar de winst. Max Kühner en Up Too Jacco Blue (Chacco-Blue) volgde voor Henrik von Eckermann en zijn 13-jarige BWP'er, King Edward (Edward).

Malin Baryard-Johnsson volgde op de vierde plaats met de 15-jarige BWP-merrie, H&M Indiana (Kashmir van Schuttershof). Christian Ahlmann en de BWP-ruin, Mandato van de Neerheide (Emerald) vervolledigen de top vijf.

Team Klassement

Individueel