Bernardo Alves kon rekenen op Vigo s Flip De Muze Z (v. Vigo D'Arsouilles) om de winnende tijd van 73,60 seconden neer te zetten. Olivier Philippaerts werd nipt tweede met een tijd van 73,61 seconden. Hiervoor kon hij rekenen op Etna du Chateau (v. Quaprice Boimargot Quincy). De top drie werd aangevuld door Nico Baerts die met Mowgli du Sasiana (v. Emerald van het Ruytershof) in 73,62 seconden finishte. 

Wouter Devos (Kira Van 't Nachtegalenhof) werd vierde en verwees hiermee Pascale Lombard (Spartacus) naar de vijfde plaats. 

Christophe Vanderhasselt zegeviert in 1.30m rubriek 

In de 1.30m rubriek was het Christophe Vanderhasselt die de ereronde mocht leiden in het zadel van Ellipse De Lezellec (v. Kannan). Luc Deckers en Tender Guy Z (v. Thunder vd Zuuthoeve) volgden op twee. Caro Baerts en Kayenne Z (v. Kannan) werden derde. 

Ook de vierde plek nam Caro Baerts (Mielano Van Meyershof Z) voor haar rekening. Roy Hanlon (No Mercy) werd vijfde. 

Nico Baerts boven in 1.20m proef 

Vervolgens werd er ook een 1.20m proef georganiseerd. Daar was het Nico Baerts die met Oakley Van De Zavel (v. Thunder Van De Zuuthoeve) naar de eerste plaats reed. Bastien Houben kon rekenen op California EDL (v. Casall) om tweede te eindigen. Jasper Doucé en Oline (v. Thunder vd Zuuthoeve) vulden de top drie aan. 

Klik hier voor de resultaten.