De Duitse Ulrike Bruns sprong met Coco Malou (Cornet Obolensky) in 60,09 seconden naar de overwinning en liet een delegatie Fransen achter zich. Mega Moissonnier en Kellano Degli Assi (Kastello) werden met 61,29 seconden tweede. Haar landgenoot Harold Boisset vervolledigt het podium met Diva de Cazeneuve (Eurocommerce Berlin) en 61,55 seconden. 

Mathilda Nouvion en Always de Combraille (Oscar des Fontaines) werden vierde, de Venezolaan Fernando Plaz en Cadiz (Chellys Z) werden vijfde. 

Onze landgenoot Vincent Lambrecht werd met Catwalk Vas Y Picobello Z (Vagabond de la Pomme) zesde. 

In de Gold 1.35m rubriek was het Koen Vereecke die zich wist te klasseren. Met Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly) werd hij negende. De winst was voor de Italiaan Roberto Turchetto met Eh Querry (Quidam's Rubin) met 58,43 seconden. Het zilver was voor de Zwitserse Nadja Peter Steiner met Douce Emeradue d'OR (Univers d'OR) met 59,29 seconden. De Fransman Julien Anquetin en Cesus de Fougnard (Tlaloc M) werden met 59,73 seconden derde. 

De Oekraïense  Anastasiya Bondarieva en Tigrano (Gio Granno) werden vierde, Soren Pedersen en Tailormade Chaz Time (Chacco Blue) werden vijfde. 

Tenslotte waren er twee Belgen terug te vinden in de top vijf van het 1.20m. Louis Lambrecht werd met Valentino D Auge (Guarna Champeix) en 57,82 seconden maar moest Dorian Lagarnaudie en Marçal Piro Patau voor zich dulden. De Spanjaard Patau kon voor de overwinning rekenen op Volnay de La Triballe (Marco du Fot). De combinatie zette een scherpe tijd neer van 54,68 seconden. De Fransman Lagarnaudie werd met Cosima de Pleville Z (Conca d'Or Z) en 57,43 seconden tweede. 

De Franse Lola Brionne en Valiant des Charmes (Quabar des Monceaux) werden vierde, Nicolas Lambrecht en Optimist van de Meerbeek (Bamako de Muze) werden vijfde. 

Louis Lambrecht wist naast het brons ook de achtste plaats te verzilveren, dit keer met Calvados D (Calvados Z). 

Klik hier voor de resultaten.