Conter sprong met Catokia 2 (Catoki) in een omloop rechtstreeks op tijd naar een nulronde in 60,66 seconden maar dat volstond net niet om de Franse Marie Hecart van de troon de stoten. Zij kon voor de overwinning rekenen op Bulgari de Carva die iets meer dan twee seconden sneller was. Pauline Zoller maakte de girl power op het podium compleet dankzij Katimaris ZS (Kalimeris D'Ariel) en een tijd van 63,66 seconden. 

Ook de rest van de top vijf is vrouwelijk met Juliette Antona en Atout de La Roche (Joly Fly des Forets) op vier en Josefina Goess-Saurau met Mine That Bird (Carthino Z) op vijf. 

Tenslotte klasseerde Joy Demuynck zich met Merryweather vt Leeuwerikenhof (Emerland) op plaats zeven. Emilie Conter en Hiteck (Heartbeat) zien we terug op plaats tien. 

In de Silver 1.25m was Gert-Jan Hubrechts een klasse te sterk voor zijn concurrenten. Zijn Coco van de Helle (Cesano II) klaarde de klus in 59,40 seconden en werd daarmee op de hielen gezeten door de Franse Alexia Mouthoy, die met Eau Sauvage-D.B. (Belitys de La Demi Lune) tweede eindigde met een tijd van 59,92 seconden. Anna Camille Vlasov en Beaumont W/V namen met 62,46 seconden het brons mee naar huis. 

Wat de rest van de top vijf betreft eindigde de Duitser Andreas Theurer met Fioretta 15 (Connor 48) op de vierde plaats voor Sophie Stockdale met Keystone Dancer (Diamaggio). 

Tenslotte sprong Jessica Geurt ook nog naar een top tien klassering bij de 5-jarigen met Ferre du Cache Pot Z (For Pleasure). 

Klik hier voor de resultaten.