Thibault Philippaerts was de beste Belg in de 1.35m Gold rubriek. Met Khan Vd Kattenvennen Z (v. Kannan) en 65,03 seconden werd hij derde. Hij moest de Franse Nina Mallevaey en de Italiaan Francesco Turturiello voor zich dulden. Turturiello won de proef met Diraba (v. Diarado) en 62,75 seconden. Mallevaey en haar Tisele du Park werden met 62,95 seconden tweede. 

Plaats vier en vijf waren voor Jens Christ met Diacorrada vd Legita Hof Z (v. Diamant de Semilly) enSergio Alvarez Moya met Tirano (v. Chacco-Blue).

Emilie Conter werd met Bambou de l'Yserand (v. Diamant de Semilly) negende.

In het 1.30m van de Bronze competitie was Eva Jennen de beste Belg. Zij werd met Valuas vd Horst Z (v. Verdi) zesde. 

Winst was er voor de Fransman Stephane Monti met Cybele Leamax (v. Enzzo). Zij waren met 24,34 seconden de concurrentie te snel af. Het zilver was voor de Spanjaard Carlos Borho Giron met Sibelle en 25,00 seconden. De Franse Fanny Marre werd met Mintou Vd Bisschop (v. Windows vh Costersveld) en 25,45 seconden derde. 

De top vijf werd vervolledigd door de Zwitserse Melanie Mändli met Jeronimo Horta Z (v. Jamar d'Ysenbeeck) op vier en de Braziliaan Leandro José Abrahāo met Virtual Boy de Sheloa (v. Quality Touch) op vijf. 

Verder staan Gail Demuynck met Hanne Van T Leeuwerikenhof (v. Kashmir Van Schuttershof) op negen.

Tenslotte werd van de Silver competitie het 1.30m verreden. Daar was de winst voor de Fransman Julien Anquetin met Ensora de Pleville Z (v. Ensor vd Heffinck). Zij kruisten de finishlijn op 57,89 seconden. Bijna vier seconden had de Spanjaard Carlos Borho Giron er meer voor nodig. Met Eberlin M (v. Eurocommerce Berlin) werd hij tweede. Ruben Romp en Pirate Andalou (v. Nabab de Reve) worden met 61,38 seconden derde. 

De top vijf werd vervolledigd door Joanne Mcglory en Calimera (v. Conthargos) op vier en Hannah O'Shea met Ciao Bella (v. Triomphe de Muze) op vijf. 

Vincent Lambrecht werd zesde met Catwalk Vas Y Picobello Z, Sophie Schmidt sluit achter Lambrecht aan en wordt met Cool Max (v. Colman) zevende.

Klik hier voor de resultaten.