In het 1.30m ging de overwinning naar Michel Hecart met Caracole de La Roque (Zandor Z). De combinatie bleef foutloos in 61,18 seconden. Zijn landgenote Manon Mage werd met Avoine du Chene (Nabab de Reve) en 62,49 seconden tweede. De Zwitserse Nadia Peter Steiner en haar Douce Emeraude d'OR (Univers d'OR) waren met 62,51 seconden goed voor het brons. 

De top vijf werd vervolledigd door de Zweedse Lovisa Stintzing met Heavenly Vola (Clarissimo) en Adeline Hecart met Colchique du Gibet (Chacco-Blue). 

Leon Brutsaert en zijn Emona RV (Mr Blue) werden zesde, Ludo Philippaerts en Mr. Idol S (Plot Blue) tiende. 

Bij de 6-jarigen ging de Zweedse Sofie Svensson met Forino (For Pleasure) aan de haal met de overwinning. Hun tijd van 31,47 seconden bleek onklopbaar. De Italiaan Christian Fioravanti en Paxcristo Van'T Laarhof (Dieu-Merci Van T&L) werden met 31,81 seconden tweede. Onze landgenoot Koen Vereecke vulde met Paco Rabbane QC (Comme Il Faut) en 33,81 seconden het podium aan. 

Ook de rest van de top vijf kleurde Belgisch met Cederick Deknudt en Tibora Vd Windeweg Z (Thunder vd Zuuthoeve) op vier en Stijn Timmerman met Petit Bisquet van het Waverwoud (Bisquet Balou Vd Mispelaere) op vijf. 

Klik hier voor de resultaten.