De winst was voor de Noor Pål Flam en Pippi L met 35,83 seconden. Lambrecht kon voor de tweede plaats rekenen op Catwalk Vas Y Picobello Z (Vagabond de La Pomme). De combinatie bleef foutloos in 36,66 seconden. Vereecke's Conenzo (Contendro II) sprong in 36,92 seconden naar de derde plaats. 

De Zweedse Sandra Fransson en Cima d'Argouges (Rimbow de Moens) werden vierde, Schaefer Raposa en Cherry Tania (Cellestial) eindigden vijfde. 

Emilie Conter en Naf Naf Dmc (Thunder vd Zuuthoeve) reden naar een zesde plaats, Eva Jennen en Ilona vd Fruitkorf werden zevende. 

In de Gold 1.30m rubriek reed Manon Mage naar de overwinning. De Franse reed met Avoine du Chene (Nabab de Reve) in 25,87 seconden een nulrode. De Oostenrijkse Josefina Goess-Saurau en Caher Lux Bravo (Fss Correlli) werden tweede. Anna Power en Blazer B (Tombola) vervolledigen het podium. 

Anthony Philippaerts en Nancy 376 (Now or Never M) werden vierde, Pascal Brunner en Iomara (Untouched) werden vijfde. 

Van de Bronze competitie werd het 1.20m gereden. Daar was het goud voor de Spanjaard Marçal Piro Patau met Kira Hdb 20 88. Hun tijd van 34,41 seconden bleek onklopbaar. De rest van het podium kleurde Frans met Dorian Lagarnaudie en Cosima de Pleville Z (Conca d'Or) op twee en Andrea Borioli met Divino de Bacon (Vleut) op drie. 

De winnaar was met Volnay de La Triballe ook nog eens terug te vinden op plaats vier. Louis Lambrecht werd met Valentino D'Auge vijfde. 

Verder werd Febe Reners met Carlton vd Berghoeve (Caretino) zesde en Elise Arroyave met Un Dollar du Taillis Pre (Dollar du Murier) negende. 

Klik hier voor de resultaten.