Bij de 7-jarigen was Kevin Jochems the man to beat met een eerste én derde plaats. Voor de winst kon de Nederlander rekenen op Jannan Girl BH (Kannan), die in de aparte barrage foutloos sprong in 38,15 seconden. Jochems' Shanroe Peeters (Dallas VDL) had er 39,09 seconden voor nodig en eindigde zo derde, maar moest Jason Foley met Castlefield Kamira (Kannan) en een tijd van 38,59 seconden voor zich dulden. 

Rik Hemeryck en Inoui du Seigneur (Jenson van't Meulenhof) eindigden vierde, voor Graham Gillespie met Jirado Van't Koningshof. 

Constant van Paesschen kon zich ook klasseren. Met Opalocka du Roton (Thunder vd Zuuthoeve) eindigde hij zesde. 

Bij de 6-jarigen was Koen Vereecke de hoogst genoteerde Belg op een derde plaats. In de aansluitende barrage sprong zijn Pia van de Nieuwburghoeve (Vigo d'Arsouilles) foutloos in een tijd van 31,83 seconden, wat goed was voor het brons. De winst was voor de Australiër Christopher Burton met Kennedy HX. De combinatie klopte af op 30,49 seconden en was daarmee Thomas Whitaker met Kingsley van den Muggenhoek voor. Zij eindigden tweede met een tijd van 31,74 seconden. 

Die top twee herhaalde zich in de rest van de top vijf. Burton sprong dit keer met Chedington Blue naar de vierde plaats, Whitaker kon voor de vijfde plaats rekenen op Prins Van'T Gebergte (Joepie vd Wateringhoeve). 

Tenslotte reed Beetrand Genin Plato Vd Wellington (Clarimo) naar de zesde plaats.

Klik hier voor alle resultaten.