De Bronze 1.20m rubriek werd op de naam geschreven van de Britse Rosie Gunn. Zij reed met Jagerbomb (v. Arezzo VDL) naar de overwinning in 57,56 seconden. Kasper de Boeck werd hiermee weerhouden van de eerste plaats en nam genoegen met zilver. Hij kon rekenen op Gerenia (v. Cantos) om in 58,29 seconden een foutloze ronde neer te zetten. De Franse Emma Leforestier en Volga Tagh (v. Hurlevent de Breka Hn, Sfa) reden naar de derde plaats in 59,84 seconden. 

Yana Jansegers (Fyra) nam de vierde plaats voor haar rekening. Sharina Arnold (Grey Pearl KJ) eindigde vijfde. 

Alicia Wolf (Edwina de Mont-Garni) zorgde voor nog een andere Belgische klassering. 

Klik hier voor de resultaten. 

Maxime Harmegnies zorgde voor een vierde plaats in de Gold 1.30m rubriek. Hij kon rekenen op Lester (v. Elvis Ter Putte) voor deze knappe top vijf plaats. 

Winst was in deze rubriek voor Lars Bak Andersen. De Deense ruiter reed met Lion Cor (v. Larimar 7) naar de overwinning in 58,40 seconden. De Italiaan Nico Lupino en Ilba VDL (v. Zavall VDL) reden de tweede beste tijd van 58,60 seconden. Anna Power zorgde met Mcqueen (v. Cobra) wel degelijk voor echte girlpower en nam de derde plaats voor haar rekening met een tijd van 61,03 seconden. Ook de vijfde plaats nam ze mee naar huis, met Blazer B (v. Tombola). 

Klik hier voor de resultaten.