De tweede plaats was ook voor België; Fabienne Daigneux-Lange kon met Fringant du Calvaire (v. Qody de Saint Aubert) in 31,85 seconden het zilver verzekeren. Christina Gachoud en Latte Macchiato (v. Pacino) reden in 32,28 seconden naar een derde plaats op het podium. 

Eva Jennen (Ilona V/D Fruitkorf) zorgde met een vijfde plaats voor nog een top klassering voor België. Benjamin Ghelfi (Emilio de Morgali) nam genoegen met een vierde plaats. 

Andere Belgische klasseringen voor Joy Demuynck (Kaffee Au Lait Leeuwerikenhof Z) en Brent D'Haese (Otello). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de Silver 1.30m rubriek lieten de Belgen ook van zich horen. Gert-Jan Hubrechts kon zich met twee paarden klasseren in de top tien: met Coco van de Helle (v. Cesano II) vijfde en Ibesi V L (Zambesi) zevende.

Winst was er voor Marie Hecart en Drosera de Carva (v. Kannan Gfe) die een foutloze ronde in 57,04 seconden noteerden. Joanne Mcglory en Xena 16 (v. Warrior) reden naar een tweede plaats in 58,29 seconden. Top drie werd aangevuld door Juliette Antona met Utopie d'Bonneville (v. Landor S) in 59,38 seconden. Alison Barton (Billy Rembrandt) nam genoegen met een vierde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.