Conter kon voor de overwinning rekenen op Balento CS (Balou du Rouet). De combinatie bleef foutloos in 35,23 seconden in de tweede fase. De Italiaan Roberto Turchetto en Grappenmaker (Eldorado vd Zeshoek) eindigen met 36,79 seconden tweede, voor Vincent Lambrecht die met Exxon Hedonist (Ogano Sitte) en 36,85 seconden derde werd. 

Katrin Eckermann en Barcelona (Catoki) waren goed voor een vierde plaats, Sophie Hinners en Hendrick's HX (Bustique) eindigden vijfde.

In het 1.30m van de Bronze competitie werd onze landgenoot Freddy Demuynck tweede met Armageddon vh Leeuwerikenhof (Amour He Van T Leeuwerikenhof) en een tijd van 63,42 seconden. Hij moest de Franse Marina Bich voor zich dulden die met Diva de Chassagne en 61,11 seconden de proef won. De Spanjaard Albert Hermoso Farras vervolledigt het podium met zijn Quilate 32 53 (Quatar de Plape) en 65,53 seconden. 

De rest van de top vijf bestaat uit Duitsers. Dietrich Burmeister en Charly-Brown 14 (Cardenio) werden vierde, Michael Witschier en Candy Day (Comme Il Faut) werden vijfde. 

In het 1.10m werd Louise Castro zesde met Areen Z (Arko Old). Linda Laeve-Haht won met Anduril W (Aragorn) en 55,56 seconden. Anne Marie Pingard en Spicy d'Bonneville bleven foutloos in 56,21 seconden en werden zo tweede. Het brons was voor Stephane Monti met Virgin des Flagues (l'Arc de Triomphe) en 57,22 seconden. 

Millie Jahmilia Dennoires en Nadal M (Del Piero) werden vierde, Marie Gerdes en Tinka's Golden Boy (Tinka's Boy) werden vijfde. 

Tenslotte vinden we Sophie Schmidt terug op plaats tien met Chica (Cachas).

Klik hier voor de resultaten.