In de Silver 1.30m rubriek ging de overwinning naar Ruben Romp met Pirate Andalou. De Nabab de Reve nakomeling sprong een foutloze ronde in 60,48 seconden en won daarmee de proef. De rest van de top vijf bestond uitsluitend uit Frankrijk. Lola Brionne en haar Clementine (Mozart de Beny) werden tweede met 62,51 seconden, Harold Boisset en Cality de Riverland (Quality Bois Margot) werden derde met 1 honderdste van een seconde verschil. 

Julien Epaillard en Daisy d'Auge (Diamant de Semilly) vervolledigen samen met Megane Moissonnier en Decor du Chanu (Kannan) de top vijf. 

Sophie Schmidt en Patronella van de Broy Z (Pablo Van Berkenbroeckx) werden vierde, Anthony Philippaerts en Nancy 376 (Now Or Never M) vijfde. 

In de Bronze 1.20m rubriek waren er drie Belgen terug te vinden in de top tien. De Fransman Dorian Lagarnaudie won de proef met Cosima de Pleville Z (Conca d'Or Z). Zij zetten in de tweede fase een tijd neer van 25,87 seconden. De Spanjaard Marçal Prio Patau nam de tweede én derde plaats voor zijn rekening. Met Volnay de La Triballe (Marco du Fot) en 26,36 seconden werd hij tweede, met Kira Hbd 20 88 en 26,92 seconden derde. 

De rest van de top vijf kleurde Belgisch met Louise Lambrecht en Valentino D Auge op vier en Nicolas Lambrecht met Gino van de Vrunte (Jokinal de Bornival) op vijf. 

Elise Arroyave en Un Dollar du Taillis Pre (Dollar du Murier) werden achtste. 

Klik hier voor de resultaten.