Winst was er voor de Franse ruiter Gilles Willemann. Hij kon in het zadel van de hengst Chopin D Hyrencourt (v. Udancer Hero) in 26,26 seconden naar de overwinning rijden. Kara Chad zorgde met Irinka Lady (v. Eldorado van de Zeshoek) voor een tweede plaats. Het duo wist de nul te behouden in een tijd van 26,38 seconden. Stephex ruiter Kendra Claricia Brinkop zorgde met de Bambou de L'Yserand merrie (v. Diamant de Semilly) voor een derde plaats op het podium. Zij hadden 26,53 seconden nodig om een foutloze ronde te noteren. 

Katharina Offel (Elien) nam de vijfde plaats voor haar rekening en moest zo Bart Jay Junior Vandecasteele (Mac Jack Courtier) voor zich dulden. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de Bronze 1.30m rubriek kon Shari de Laet (Cataleya 3) voor een top tien klassering zorgen met een zesde plaats. Ook Elien Vaes (Keep Clapping) reed naar een negende plaats en zorgde zo voor nog een Belgische klassering. 

Winst was er in deze proef voor Lucas Delachaussee. Hij wist met zijn merrie Atcha des Coteaux (v. Controe HN) een zeer snelle tijd van 57,52 seconden te noteren. Gabriela Reutter en Dahlia de Roy (v. Kannan) reden in 60,77 seconden over de finish, goed voor een tweede plaats. Lisa Maria Rudigier en Cumtaga van de Marsweg Z (v. Cumthago C) noteerden een foutloze ronde in een tijd van 61,02 seconden. 

Plaats vier en vijf waren voor Jade Laderach (Knightrider E) en Noona Wildfang Linde (Eurvette O). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de Bronze Tour Final werd er over een hoogte van 1.40m ook voor Belgische verdediging gezorgd door Fabienne Daigneux-Lange (Fringant du Calvaire) die naar een elfde plaats in het klassement reed. 

In de jump-off bleven slechts twee ruiters foutloos, waaronder Joanna Mcglory die eveneens met de winst naar huis ging. met haar grijze merrie G. Zara Zing reed ze in 44,61 seconden naar een eerste plaats. Marcin Murdzia en Caracter (v. Carano) reden in 45,03 seconden naar een derde plaats. 

Plaats vier en vijf waren voor Kristine Klebanova (Boreale de Rhodes) en Sophie Stockdale (Blayden). 

Klik hier voor de resultaten.