David Will en Damian 4 (v. Darco) eindigden op de tweede plaats. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en stopten de chrono na 36,72 seconden. Gregory Wathelet zorgde voor de beste Belgische prestatie op de derde plaats. Hij rekende op Argentina de la Marchette (v. Acajou de la Marchette) om in 37,46 seconden een foutloze ronde te springen.

Patrick Hickey (Grs Lady Amar) en Janne Friederike Meyer-Zimmerman (Chaka Chaka 3) eindigden respectievelijk op plaatsen vier en vijf. 

Andere Belgische klasseringen waren voor Jérôme Guery (Nora de Mariposa) en Olivier Philippaerts (Mr Uno-K van't Kattenheye). Zij eindigden op plaatsen acht en elf. 

1m30 Bronze

In het 1m30 van de Bronze Tour reed Susana Epaillard naar de overwinning. Zij rekende op Urpita One (v. Lauxley de Breve) om in 53,12 seconden een foutloze ronde te springen. Ze bleef met deze tijd de beste Belg, Freddy Demuynck voor. Demuynck reed Armageddon vh Leeuwerikenhof (v. Amour He van't Leeuwerikenhof) naar de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 55,04 seconden. Ivan Serrano Saez en Iron Sky (v. Cesano 2) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 57,37 seconden.

Anastasia Nielsen (Frau Clara) en Louise Baigneres (Atilla de Bacon) eindigden ook in de top vijf.

1m35 Gold

In het 1m35 van de Gold competitie ging de overwinning naar Eduardo Alvarez Aznar. Hij reed Ilero (. Mylord Carthago) foutloos rond in 51,71 seconden. Jason Smith en Cagno (v. Casall) namen de tweede plaats mee naar huis. Virginie Thonon zorgde voor een bronzen medaille. Zij reed Griet (v. Bugatti VDL) foutloos rond in 54,78 seconden. 

Ainhao Manero (Bellefleur Ps Z) en Mark Mcauley (Carven du Vignoble) vervolledigden de top vijf. 

Koen Vereekce reed ook in de prijzen. Hij rekende op Navajo van't Vianahof (v. Vagabond de La Pomme) om naar de twaalfde plaats te springen. 

Klik hier voor alle resultaten