De tweede en de derde plaats waren voor Gabriel Coumans weggelegd. Coumans reed Lilly VLS (v. Apple Juice) naar de tweede plaats, voor de derde plaats haalde hij Kinky Moose VLS (v. Emerald) van stal. Hij sprong foutloze rondes in respectievelijk 33,20 en 33,35 seconden. 

Marcel Schneider (Chucky) en Neal Vanderwegen (Bambou) waren goed voor de vierde en de vijfde plek. Mario Vermeire eindigde net buiten de top vijf op de zesde plaats. Hij rekende op Minneapolis van de Stenehei Z (v. Mylord Carthago) om in 36,38 seconden foutloos rond te springen. 

In het 1m20 reed Lynn Leys naar de overwinning. Zij kon in het zadel van Dermie (v. Tolan R) een foutloze ronde achter haar naam noteren en stopte de chrono in 27,73 seconden. Hiermee liet ze alle concurrentie ver achter zich. Mans Buurman en My Special Ludine VHR (v. I'm Special De Muze) volgden op de tweede plaats. Voor hen was er een foutloze ronde in 31,06 seconden. Dorien Leynen mocht op de derde podiumtrede plaatsnemen. Zij rekende op Demoiselle van't Schaaphof Z (v. Diamant de Semilly) om in 31,95 seconden een foutloze ronde te springen. 

Elliott Gordon (Toni) en Gian Prüss (Eleska) werden vierde en vijfde.

In het 1m10 ging de overwinning naar Dorien Leynen. In het zadel van Carpe Diem Earopahof Z (v. Concordance) sprong ze de snelste tweede fase in 26,29 seconden. Ze hield hierbij alle balken in de lepels. Neal Vanderwegen reed in deze rubriek naar de derde plaats. Hij rekende op Cumano om in 29,62 seconden een foutloze ronde te springen. 

Klik hier voor alle resultaten