Regerend Belgisch kampioen, Nicola Philippaerts en de achtjarige BWP-merrie, in eigendom van Team Philippaerts, snelden met ongeveer 2 tienden van een seconde verschil naar de eindzege. Op het podium volgde voormalig Belgisch kampioen, Jos Verlooy met de achtjarige Panache v/d Wateringhoeve (Cicero z van Paemel). Het podium werd afgewerkt door Monique Becker en Q Power (A'Lee Spring Power, f: Rolan Bogaerts).

Net buiten de top drie plaatste Virginie Thonon zich met Vamos de la Pomme d'Or Z (Vigo d'Arsouilles) foutloos op de vierde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Stephanie Andries en Devil's Dyke T&L Z (Dieu-Merci van T&L).

Yves Vanderhasselt tweede in Youngster Finale

Eerder diende Yves Vanderhasselt, Ivan Dalton voor zich te dulden in de finale voor vijf-en zesjarigen. Dalton sprong naar de winst met Carte d'Or SDW Z. Dalton en de dochter van Comme Il Faut sprongen met een nipte voorsprong naar de finale-zege. Op het podium volgde Yves Vanderhasselt met Eau D'Amour Z (Eldorado vd Zeshoek) voor Dominique Joassin en LJ Corssini (Cornet Obolensky).

Laura Blommaerts wint in CSI1*

In de CSI1* 1.20m proef sprong Laura Blommaert met Katy van 't Pauwenhof (Deauville van T&L) naar de winst. Ellen Anthonissen volgde met Kira-KA (Nabab de Reve) voor Amanda Slagter en Dolorus H Z (Dominator 2000 Z).