Hij deed hiermee beter dan Stephanie Goemaere die met Dolce Vita op de tweede plaats eindigde. Ook voor hen was er een foutloze ronde in 38,22 seconden. Dieter Vermeiren en Deja Vu van de Neerheide (v. Quannan-R) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 38,28 seconden. 

Laurent Nuyens nam zowel de vierde (Just Daddy P) als de vijfde (Zalando vh Schaarbroek Z) plaats voor zijn rekening. 

1m25 KT

In het 1m25 KT ging de overwinning naar Elke Vermeiren. Zij kon in het zadel van Gequan vd Bartvelden een foutloze ronde springen in 26,77 seconden. Pieter Kenis was met Lolita de Laubry (v. Flamenco de Semilly) goed voor de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 28,94 seconden. Tom Dhaeyere en Lopez vd Oude Heihoef (v. Cardento) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 29,28 seconden.

Senne Leys (Dermie) en Paulien Hertleer (Hot Stuff) eindigden op de vierde en de vijfde plaats. 

1m15

In het 1m15 reed Stephanie Storms naar de overwinning. Zij reed Eir van de Tombeele (v. Clinton) foutloos rond in 28,87 seconden. Laurent Nuyens en In the Mood van het Wimpelhof (v. Winningmood) volgden op de tweede plaats. Zij sprongen eveneens een foutloze ronde in 29,69 seconden. Evelien Dekkers en Latina D eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 31,13 seconden. 

Mieke Ceuterick (Kalifa) en Julie Holemans (Jitske S) namen de vierde en de vijfde plaats mee naar huis.

Julie Ooms was op haar beurt het snelste in het 1m15 rechtstreeks op tijd. Zij rekende op de Diarado zoon Diarado-Son Z om in 66,56 seconden een foutloze ronde te springen. Steve Auwers en Enzo namen de tweede plaats mee naar huis. Ook voor hen was er een knappe nulronde in 68,68 seconden. Koen Maes en Ella O vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 68,69 seconden. 

Voor Dieter Vermeiren (Olivia RZ) en Anouch Danneels (Oakingham Francessca) was er een vierde en vijfde plaats. 

Klik hier voor alle resultaten