Clarance Gendron won samen met Rodrigo (v. Calato) in een tijd van 59.63 seconden. Nico Van Der Plaetsen deed het weeral zeer goed. Hij werd tweede samen met My Secret of Usie T (v. Emerald van 't Ruytershof) in een tijd van 59.65 seconden. De derde plaats was voor Filippo Tabarini in het zadel van Nefertiti Optima (v. Balou du Rouet) in een tijd van 59.99 seconden. 

Zoe Potter (My Lady) werd vierde. Valentyna Kukova (Cool Scendy) werd vijfde. 

Ook Karel Cox wist een plekje in de top tien te bemachtigen. Hij werd zevende samen met Daigo De LA Dhuys. 

Klik hier voor de resultaten

Eerder vandaag werd de CSIYH 1* 5 en 6 jarige proef gereden. Naomi Himmelreich ging samen met Lolita (v. Golddigger) met de winst naar huis in een tijd van 35.54 seconden. Joe Whitaker werd tweede in het zadel van Maserati WS in een tijd van 35.85 seconden. André Americo De Miranda werd samen met Chicharito (v. Cornet Obolensky) derde in een tijd van 36.35 seconden. 

Net buiten het podium strandde Samy Colman (Gloria de Kreisker). Harrie Wiering (Limoncello) volgde hem op en werd vijfde. 

Enkele Belgische combinaties wisten ook een plekje in de top tien te bemachtigen. Zo werd Caro-Belle De Hornois (Qees van den Dael) achtste. Chaouki Rijnders (Concorthago Blue Ps) werd negende. 

Klik hier voor de resultaten