Winst was er voor de Duitse amazone Janina Blotz en Cassis Van De Kranenburg (v. Toulon) die de te kloppen tijd van 38,32 seconden wist neer te zetten. Onze landgenoot Nico van der Plaetsen kon rekenen op de BWP-ruin My Secret Of Usie T (v. Emerald Van 'T Ruytershof) om in 39,36 seconden naar de tweede plaats te rijden. De top drie werd aangevuld door Filippo Tabarini en Nefertiti Optima (v. Balou Du Rouet) met een tijd van 40,36 seconden. 

De top vijf kleurde verde volledig Belgisch met Katja Haep (Anuschka) op vier en Laurine Thijs (Key Biscane TB) op vijf. 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Maxime Hazebroek (Diago B), Pieter Jan Anthonissen (O' Lalaika), Chaouki Rijnders (Messo Du Rouet Ps) en Olivier Herman (Phin Star). 

Ellen Anthonissen bovenaan in de CSI1* 1.10m ontknoping 

Ellen Anthonissen kon rekenen op Kira-K.A. (v. Nabab de Reve) om in 32,42 seconden de 1.10m rubriek op haar naam te schrijven. De Britse amazone Stephanie Holker en Kyrabel zat haar op de hielen maar was net niet snel genoeg met een tijd van 36,45 seconden en eindigde tweede. Marie Fratzscher en Chili Chocolate 5 (v. Contini) vervolledigde de top drie in 39,33 seconden. 

Tenslotte waren er nog andere Belgische klasseringen voor Justine Blontrock (Johnny Boy), Thibaut Behaegel (Janis Van Schuttershof), Yari van den Branden (Parci-Parla Des Pouplis) en Jenthe Van Beek (Miss Wimphof Z). 

Klik hier voor de resultaten.