In het 1.30m ging de winst naar de Nederlandse Yfke Priem. Ze kon hiervoor rekenen op Esprit de Pomme. Met een tijd van 24,93 seconden in de tweede faze waren ze Joy Demuynck en Joy's Dreamgirl Leeuwerikenhof te snel af. Met 26,52 seconden eindigden ze tweede. Het brons was voor de Zweedse Martina Riesel met Happy Zenzi GR

De rest van de top vijf werd geclaimd door Duitsland met Andreas Theurer met Angelina op vier en Naomi Himmelreich met Cordetto 3 op vijf. 

In de 1.45m kwalificatie voor de Grand Prix werd de ereronde gereden onder leiding van Emily Mason en Escorial K. Op het podium werden zij vergezeld door Paul-Richard Argus met Jay-Z Bee op twee en Omer Karaevli met Livingstone van het Peggershof op drie. 

Nico Baerts zette met Casillias Z de beste Belgische prestatie neer en werd vierde. Frederick Troschke sprong met Miss Plot van de Knuffel voor Duitsland naar de vijfde plaats. 

Tenslotte waren er ook top tien klasseringen voor Gilles Dunon (Comachero de Poteau Z) en Mathieu Bourdeaud'Hui (Toscane Z). 

Klik hier voor alle resultaten.