"De combinatie van Vit. E Liquid en Muscle Care heeft een ongelooflijk effect gehad op mijn jonge paard. In ongeveer tien dagen zag ik de bespiering van rug, hals en achterhand toenemen en de algemene conditie van het paard verbeteren. Ik merkte een beter uithoudingsvermogen en meer vermogen op de sprong. Een bijkomend voordeel is dat het paard zich rustiger, blijer en makkelijker hanteerbaar voelt omdat hij in topconditie is", gaat hij verder. 

Een expert van Global Medics verklaart het effect: 

Vitamine E heeft veel verschillende functies in het lichaam en de invloed ervan op het metabolisme van paarden is welbekend. De meest bekende eigenschap van Vitamine E is zijn anti-oxidatieve eigenschap. Antioxidanten zoals Vit. E Liquid zijn belangrijk in elk lichaam en vooral bij jonge, zich ontwikkelende paarden. Ze stimuleren het immuunsysteem en ondersteunen en stimuleren de zenuwgeleiding. Vitamine E heeft bijvoorbeeld een gunstige invloed op de zenuwprikkeling naar de spieren (neuromusculaire functie). Vanwege hun grote behoefte aan antioxidanten hebben jonge paarden vaak baat bij een vitamine E-kuur.

De werking van Muscle-Care wordt gemaximaliseerd door de combinatie met een Vitamine E kuur. De verschillende spieropbouwende ingrediënten van Muscle-Care zullen door de gestimuleerde neuromusculaire impuls volledig door het lichaam worden benut. De toename in spiermassa wordt snel duidelijk. Het is belangrijk deze supplementen te combineren met een evenwichtig voedings- en trainingsschema om de resultaten te optimaliseren.