Zij sprong een foutloze barrage in het zadel van Cataluna Vdh Z en klokte af in 36,31 seconden. Kaat Pluymers en Cheyenne vd Berkenen Z eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze barrage in 37,66 seconden. Amelie Rigo en Gaia du Pont-Rihen vervolledigden de top drie.

Simon Caals (Leffe van de Zandloper) en Kelly Vaes (Gytha vh Hemmenhof) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

1m10

In de finale van het 1m10 reed Joyce Strauven naar de overwinning. Zij klokte af na een foutloze ronde in 38,16 seconden. Ze rekende hiervoor op High Quality Z. Joyce Wilms en Lupica-JMG namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij hielden de nul op de teller en finishten in 40,63 seconden. Ann Tielen en Kyra vh Dingeshof vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 41,44 seconden. 

Séverine Gillet (Hamlet Du Houmier) en Nicky Dillien (Corthago Z) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

1m00

De 1m00 rubriek voor paarden werd gewonnen door Kim Nullens. Zij reed Glamour foutloos naar de finish in 34,14 seconden. Stefan Jaeken en Ciao Bella Z namen de zilveren medaille mee naar huis na een foutloze ronde in 35,73 seconden. Sofie Putzeys en Lagune Du Cap vervolledigden de top drie.

Klik hier voor alle resultaten