De Belg wist slechts enkele honderdsten van een seconde voor te blijven op de concurrentie met de dochter van Tinka's Boy. Voor eigen publiek volgde Yenthe Schrijvers met Blue Ivy (Balou du Rouet) op de tweede plaats.

De Duitse amazone, rijdend voor Stephan Conter, Kendra Claricia Brinkop, vervolledigde de top drie met de BWP-ruin, Quercus van den Oude Eik (Jenson van 't Meulenhof). 

Het paar werd opgevolgd door Jessica Geurts en Harkito van den Berg (Darco).

Massimo de Boeck beste Belg bij 7- en 8jarigen

In het zadel van de zevenjarige Bacatus (v. Balou du Rouet) sprong de Boeck met zijn twaalfde plaats naar het beste Belgische resultaat. Daarnaast bleef ook Jos Verlooy dubbel foutloos met de achtjarige merrie van Cicero Z van Paemel, Panache v/d Wateringhoeve. Als laatste was het Dominique Hendrickx die zich onder Belgische vlag wist te plaatsen, hij werd met Karino de Coriana Z (v. Kannan) twintigste.

De overwinning kwam op naam van de Japanse Eiken Sato in combinatie met de zevenjarige Meganus PS (v. Messenger). Op twee stond de Franse Valentine Pacaud met Grenouile des Cabanes (v. Filou de Muze) voor Jody van Gerwen die de Nederlandse eer hoog hield in het zadel van Ccstud's Larasina (v. Ccstud's Fidelity).

Volledige uitslag