Willems en de ruin bleven nipt voor op Pascale Haep met Macumba Sitte (Fidelgo du Houssoit). De combinatie sprong de afgelopen drie dagen steeds naar de tweede plaats. 

De top drie werd afgewerkt door Marc Antoine Deroite met de SF-merrie, Islamabad (Balou du Rouet).

Net buiten de top drie volgde Jens Van Dyck met Narcos Blue W.V.N (Tangelo vd Zuuthoeve) op de vierde plaats. Liesje Vanderwegen vervolledigde de top vijf in het zadel van Splendid van de Pitsemburg (Kafka van de Heffinck).

Robin van Thillo wint zesjarigen

Bij de zesjarigen hield Robin van Thillo geen ademruimte voor de concurrentie. Eerder goed voor een vierde en vijfde plaats sprong de Belg met de sBs-hengst, Leonardo van de Kapel (Mithras de Regor) naar de winst. Met een nipt erschil volgde Augusto Jose Diaz-Duran Alvarado Miss Holivia (Cardento) op de tweede plaats.

De derde plaats kleurde eveneens Belgisch dankzij, Sophie Geurts-Dalton en de zoon van Tangelo vd Zuuthoeve, Royal Red van het Lindehof. Het paar verwees de Deense amazone, Tina Lund met Han Solo de Hus (Cicero Z van Paemel) naar de vierde plaats. Pascale Haep vervolledigde de top vijf met haar eigen Royco vd Bisschop (Di Cantero Ter Hulst).


Uitslag vijfjarigen
Uitslag zesjarigen