Vrijdag

In het 1m15 op vrijdag domineerden de amazones. Niki Geenens was de beste met Gazelle van de Vaelenberg (v. Toulon). Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 28,46 seconden. Isabel de Rijcker en Gondor van't Ongereet (v. Casall) volgden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 29,12 seconden. Ze nam daarnaast ook de derde plaats mee naar huis door in 31,27 seconden een foutloze ronde te springen. Dit keer haalde ze Allegro (v. Hilton des Bruyeres) van stal. 

Joyce Jonckheere (Giglo van het Laageind Z) en Marie Boskamp (Nel) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

In het 1m25 was Maxim Godecharle de beste in het zadel van Figaro d'Orange Z (v. Figo de Muze). Zij lieten alle balken in de lepels en klokten af in 36,26 seconden. Voor Peter Boelens en Omega van de Vrombautshoeve Z (v. Ogano Sitte) was er een tweede plaats. Het duo kon de nul behouden en finishte in 36,34 seconden. Femke de Graaf reed Joker van de La Rosteelhoeve (v. Faldiano) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 38,13 seconden. 

Jean-Christophe de Grande (Leader van de Wijnhoeve Z) en Joyce Jonckheere (Acoor de Roulard) vervolledigden de top vijf.


Zaterdag 

In het 1m20 op zaterdag reed Isabel de Rijcker naar de overwinning. In het zadel van Allegro (v. Hilton des Bruyeres) kon ze een foutloze ronde springen in 34,09 seconden. Camille Biebuyck en Kenya van de Kleinheide (v. Thunder vd Zuuthoeve) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 34,49 seconden. Nico van der Plaetsen nam de derde plaats mee naar huis. Hij reed My Secret of Usie (v. Emerald van't Ruytershof) foutloos rond in 35,07 seconden. 

Pieter de Brabandere (Mayday van het Reigershof) en Bobby Klootwijk (Nadal Z) vervolledigden de top vijf op respectievelijk plaatsen vier en vijf.

In het 1m30 reed Benny Naessens naar de eerste plek. Hij sprong een foutloze ronde met Mistral van de Vogelzang (v. Elvis Ter Putte) en finishte in 34,83 seconden. Joy Demuynck volgde met Joy's Dreamgirl Leeuwerikenhof (v. Kashmir van Schuttershof) op de tweede plaats. Het duo kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 36,40 seconden. Peter Boelens vervolledigde de top drie na een foutloze ronde in het zadel van Impuls vd Heffinck (v. Cooper vd Heffinck). 

Isabel de Rijcker (Impuls vd Heffinck) en Christophe Vanderhasselt (Optimist van de Klothoef) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten