De hengst uit Aganix du Seigneur bewees nog maar eens zijn waarde en bleef met de snelste barrage ronde van 38,40 voor op het internationale klassement. Met ruim een halve seconde voorsprong verwees het duo Alexa Stais naar de tweede plaats. Zij kwam in 38,94 over de finish met Cornet's Pezi (v. Cornet Obolensky). Met 39,09 op de chrono eindigde Marie Demonte op drie in het zadel van Forban de Beliard (v. Upsilon). 

De merrie uit Jarnac sprong eveneens haar hart uit voor van Paesschen. Hun ronde werd beloond met de vijfde plaats. Nederlandse Kim Emmen deed beter met Kaiser Dmh (v. Cardento). 

Volledige uitslag 7 YO finale

Eerder werd de beste Belgische prestatie geleverd door Joris Vergauwen. Bij de zesjarigen sprong hij met Snap Chat (v. Stakkato Gold) de top tien binnen naar een zevende plaats. Ook hier kon van Paesschen zich laten zien en strandde net bij de geplaatsten op twaalf op de rug van Qosito van de Koekoek (v. Mosito van het Hellehof). 

Hier ging de winst naar Michael Hughes met Gucci du Hamel (v. Lauterbach). Jack Ansems volgde op de hielen en werd tweede in het zadel van Queen van het Voortveld (v. Andiamo Z). Kendra Claricia Brinkop doorbrak de Nederlandse slinger en eiste de laatste podiumplaats op met Quaresma van 't Paradijs (v. Bamako de Muze). Verder bleef Kim Emmen met Quo Vadis (v. Chacco Blue) voor op landgenoot Remco Been met Lotti T (v. Comme il Faut 5), zij werden vierde en vijfde.

Volledige uitslag 6 YO finale