In de finale voor zevenjarigen stonden de hindernissen 1.35m hoog gebouwd. Samen met de zoon van Hunters' Scendix, Snapchat van de Broekkant diende Marine Scauflaire enkel Bronislav Chudyba met Quinto van het Molenhof (Joost Van Tricht) voor zich dulden. Simon Lorrain vervolledigde de top drie in het zadel van de Kannan-zoon, Gangster Montdesir.

Mike Van Belle scoort in 1.40m en 1.30m

In de CSI2* 1.40m ochtendrubriek hield Mike Van Belle de Belgische eer hoog. Roberto Previtali won de proef met de SF-merrie, Bellyne de Beauval (Litsam). Op het podium volgde Wereldkampioene, Simone Blum met de 10-jarige Qualibro (Frh Quaid). De derde plaats kwam op naam van Bronislav Chudyba en Diatina Blue PS.

Net buiten het podium noteerde Mike Van Belle het beste Belgische resultaat. Op de rug van zijn eigen 12-jarige Frauke Van 't Hagenhof Z (Figo de Muze) sprong Van Belle foutloos naar de vijfde plaats.

Marine Scauflaire sprong eveneens in de prijzen. Samen met Skylight D'Alve Z (Spartacus) sprong Scauflaire foutloos naar de zevende plaats.

Aansluitend wist Mike Van Belle het 1.30m podium op te fleuren met de sBs-merrie, Jarsy LVP (Toulon). De internationale rubriek kwam, met ruim één seconde voorsprong, op naam van Daphne Giunti en Lizabella (Lordanos).