Op donderdag was het Stive Hoflack die helemaal bovenaan het podium mocht plaatsnemen. Kieffer van de Oosterwalle (Cooper vh Heffinck) sprong toen naar een tijd van 26,60 seconden en was daarmee te snel voor Mike Lepiemme en Adagio de l'Enclos de l'ange. Zij eindigden met een tijd van 27,12 seconden op de tweede plaats. Ines Van den Bosch zorgde voor girl power in de top drie dankzij Inifinty vd Heffinck (Contact vd Heffinck), die een tijd neerzette van 27,27 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren respectievelijk voor Sandra Buytaert met Elounda Girl en Philippe Vandoorne met Kaiser Clinton Pia

Op vrijdag waren de rollen omgedraaid. Mike Lepiemme was dit keer Stive Hoflack voor. Lepiemme, met Falco vh Roosakker onder het zadel was met 56,35 seconden slechts enkele honderdsten van een seconde sneller dan Hoflack's Kieffer van de Oosterwalle (Cooper vd Heffinck). Aurelie Deloof en Ito (Marius Claudius) maakten de top drie compleet. 

De top vijf werd vervolledigd door Sandra Buytaert met Elounda Girl (Berlin) op vier en Lennerd Jochems met Noortje S op vijf. 

Klik hier voor de resultaten.